COMPLEET DUURZAAM INTERIEURONTWERP

Heb jij een huis gekocht, ga je verbouwen of ben je toe aan een compleet nieuw interieur? Maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken en hoe je sfeer, balans en eenheid creëert? Samen gaan we op zoek naar jouw stijl. Dit vertaal ik stap voor stap naar een duurzaam interieurontwerp van A-Z.

duurzaam interieurontwerp
duurzaam interieurontwerp

Wat zit er in dit pakket?

Werkwijze

01

We starten met een intake. Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijkheid, leefstijl, wensen en dromen. Ik vind het leuk en belangrijk om je te leren kennen. Zodat ik een plan kan maken dat goed bij jou past.

Samen bespreken we op welke manier en in hoeverre we duurzaamheid in het ontwerp toepassen. Denk aan het gebruiken van items die je al hebt, ecologische verf, natuurlijke materialen en duurzaam geproduceerde producten.

02

Tijdens het ontwerpproces begin ik met het maken van een moodboard en 2D plattegronden. Dit nemen we samen door tijdens een online tussenpresentatie. Daarna werk ik het ontwerp verder uit. Tijdens de tweede tussenpresentatie nemen we het gehele ontwerp bij jou thuis door. Ik neem kleur- en materiaalstalen mee zodat je een goed beeld krijgt van de gekozen combinaties.

03

Na de tweede tussenpresentatie verwerk ik de eventuele aanpassingen. Tijdens de eindpresentatie bespreken we het definitieve ontwerp en ontvang je het complete plan. Het plan bevat alle informatie om zelf aan de slag te gaan! Van kleurcodes, (verkoop)adressen tot shoplists. Daarna blijf ik beschikbaar voor vragen. En natuurlijk kom ik graag even kijken als het ontwerp is geraliseerd!

€1395.- incl. BTW

Gebaseerd op één verdieping

Kosten per extra ruimte: €595.- 
Ontwerp maatwerkmeubel: €395,-

Wat klanten zeggen

Veelgestelde vragen

Zeker! Dit pakket voor een compleet duurzaam interieurontwerp is aan te passen, zodat het goed aansluit bij jouw interieurvraag. Samen kijken we wat ik precies voor je kan betekenen en maak ik een offerte op maat.

Nee, dat hoeft niet. Duurzaam inrichten betekent heel bewust producten aanschaffen, persoonlijke spullen opknappen en gebruikmaken van wat er al is, bijvoorbeeld via Marktplaats. Goed nadenken over wat je aanschaft zorgt ervoor dat je blijer bent met je aankopen en minder snel producten zult willen vervangen. Je blijft dus niet aan het kopen.

Duurzame en natuurlijke producten en materialen zijn wel vaak eerlijke producten, wat betekent dat je iets meer betaalt dan massaproducten waarbij die prijs betaald wordt door arbeiders met een laag loon of de natuur extra schade oploopt.

Door deze twee dingen tegen elkaar af te zetten, ben ik ervan overtuigd dat een duurzaam interieur niet duurder hoeft te zijn! Mocht je hier meer over willen lezen, ik heb er ook een blog over geschreven.

  • Een advies aan huis kan binnen 3 weken plaatsvinen.
  • Een intake voor een interieur-upgrade of een compleet ontwerp kan meestal binnen 2-3 weken worden gepland. Het ontwerpproces duurt bij een interieur-upgrade ongeveer 2-4 weken en bij een compleet ontwerp ongeveer 6-8 weken. Dit is een richtlijn, we stemmen dit verder samen af!
  • Na het advies aan huis stuur ik de factuur mee met het verslag van het advies.
  • Bij een interieur-upgrade en een compleet ontwerp vraag ik een aanbetaling van 25% na de intake. De rest van de factuur wordt na de oplevering van het plan verstuurd. Het is eventueel mogelijk om deze in meerdere termijnen te betalen.
duurzaam interieuradvies

Interesse?

Wil jij samen aan de slag ? Neem dan contact met mij op voor het inplannen van een intake. Het lijkt me leuk om je te ontmoeten!