DUURZAAM INTERIEURADVIES AAN HUIS

Heb je zelf al ideeën voor je interieur, maar kun je wel wat hulp en een frisse blik gebruiken? Ik denk graag met je mee!

Ik kom bij jou thuis en samen kijken we stap voor stap welke keuzes passen bij jou, het huis en de gewenste sfeer. 

duurzaam interieuradvies aan huis
interieuradvies

Wat kun je verwachten?

Werkwijze

01

Ter voorbereiding op het advies aan huis stuur ik een uitgebreide vragenlijst naar je toe. Deze vul je in en stuur je samen met zoveel mogelijk foto’s van je interieur naar mij op. Mocht je het leuk vinden om een Pinterest bord te maken, dan ontvang ik die ook graag.

02

Het duurzaam interieuradvies aan huis duurt +/- 2,5 uur. Ik neem allerlei stalen van kleuren en materialen mee. Samen kijken we naar de juiste kleuren met het lichtinval in het huis. Daarnaast geef ik antwoord op al je vragen en geef ik tips over de indeling, meubels, verlichting en accessoires.

03

Na het advies aan huis, maak ik een verslag met alle besproken punten. Hiermee kun je zelf verder aan de slag!

€375.- (incl. BTW)

Wat klanten zeggen

Veelgestelde vragen

Zeker! Dit pakket voor een duurzaam interieuradvies aan huis is aan te passen, zodat het goed aansluit bij jouw interieurvraag. Samen kijken we wat ik precies voor je kan betekenen en maak ik een offerte op maat.

Nee, dat hoeft niet. Duurzaam inrichten betekent heel bewust producten aanschaffen, persoonlijke spullen opknappen en gebruikmaken van wat er al is, bijvoorbeeld via Marktplaats. Goed nadenken over wat je aanschaft zorgt ervoor dat je blijer bent met je aankopen en minder snel producten zult willen vervangen. Je blijft dus niet aan het kopen.

Duurzame en natuurlijke producten en materialen zijn wel vaak eerlijke producten, wat betekent dat je iets meer betaalt dan massaproducten waarbij die prijs betaald wordt door arbeiders met een laag loon of de natuur extra schade oploopt.

Door deze twee dingen tegen elkaar af te zetten, ben ik ervan overtuigd dat een duurzaam interieur niet duurder hoeft te zijn! Mocht je hier meer over willen lezen, ik heb er ook een blog over geschreven.

  • Een advies aan huis kan binnen 3 weken plaatsvinen.
  • Een intake voor een interieur-upgrade of een compleet ontwerp kan meestal binnen 2-3 weken worden gepland. Het ontwerpproces duurt bij een interieur-upgrade ongeveer 2-4 weken en bij een compleet ontwerp ongeveer 6-8 weken. Dit is een richtlijn, we stemmen dit verder samen af!
  • Na het advies aan huis stuur ik de factuur mee met het verslag van het advies.
  • Bij een interieur-upgrade en een compleet ontwerp vraag ik een aanbetaling van 25% na de intake. De rest van de factuur wordt na de oplevering van het plan verstuurd. Het is eventueel mogelijk om deze in meerdere termijnen te betalen.
duurzaam interieuradvies aan huis

Interesse?

Wil jij samen aan de slag ? Neem dan contact met mij op voor het inplannen van een duurzaam interieuradvies aan huis. Het lijkt me leuk om je te ontmoeten!