Pakketten

Duurzaam interieuradvies aan huis

Heb je zelf al ideeën voor je interieur, maar kun je wel een frisse blik gebruiken? Heb je moeite met het maken van definitieve keuzes? Ik help je graag!

Ik kom bij jou thuis en samen kijken we stap voor stap welke keuzes passen bij jou, het huis en de gewenste sfeer. Na dit advies heb je concrete tips en ideeën gekregen om jouw droominterieur te gaan realiseren.

€375.- inclusief BTW

duurzaam interieuradvies

Interieur upgrade

Ben je niet helemaal tevreden met je interieur en wil je graag meer warmte en sfeer? Kunnen jouw witte muren wel wat kleur gebruiken?

Met dit pakket krijgt jouw interieur een flinke upgrade! Dit kunnen andere muurkleuren zijn, maar ook meubels, behang, raambekleding en accessoires. Ik kijk wat er nodig is, kom met creatieve ideeën en zorg voor balans.

Vanaf €995.- inclusief BTW

Compleet duurzaam interieuradvies

Ga je verhuizen of verbouwen? Met dit pakket maak ik een ontwerp van begin tot eind. Ik verdiep mij in jouw stijl, wensen en manier van leven. Dat vormt het uitgangspunt voor het interieur.

Alles komt aan bod: de indeling, vloer, kleuren, raambekleding, meubels, verlichting en accessoires. Door middel van 3D visualisaties krijg je een goed beeld van de sfeer en gekozen combinaties.

Vanaf €1395.- inclusief BTW

duurzaam interieuradvies

Veelgestelde vragen

Zeker! Elk pakket is aan te passen, zodat het goed aansluit bij jouw interieurvraag. Samen kijken we wat ik precies voor je kan betekenen en maak ik een offerte op maat.

Nee, dat hoeft niet. Duurzaam inrichten betekent heel bewust producten aanschaffen, persoonlijke spullen opknappen en gebruikmaken van wat er al is, bijvoorbeeld via Marktplaats. Goed nadenken over wat je aanschaft zorgt ervoor dat je blijer bent met je aankopen en minder snel producten zult willen vervangen. Je blijft dus niet aan het kopen.

Duurzame en natuurlijke producten en materialen zijn wel vaak eerlijke producten, wat betekent dat je iets meer betaalt dan massaproducten waarbij die prijs betaald wordt door arbeiders met een laag loon of de natuur extra schade oploopt.

Door deze twee dingen tegen elkaar af te zetten, ben ik ervan overtuigd dat een duurzaam interieur niet duurder hoeft te zijn! Mocht je hier meer over willen lezen, ik heb er ook een blog over geschreven.

  • Een advies aan huis kan binnen 3 weken plaatsvinen.
  • Een intake voor een interieur-upgrade of een compleet ontwerp kan meestal binnen 2-3 weken worden gepland. Het ontwerpproces duurt bij een interieur-upgrade ongeveer 2-4 weken en bij een compleet ontwerp ongeveer 6-8 weken. Dit is een richtlijn, we stemmen dit verder samen af!
  • Na het advies aan huis stuur ik de factuur mee met het verslag van het advies.
  • Bij een interieur-upgrade en een compleet ontwerp vraag ik een aanbetaling van 25% na de intake. De rest van de factuur wordt na de oplevering van het plan verstuurd. Het is eventueel mogelijk om deze in meerdere termijnen te betalen.

Wat klanten zeggen

Wil jij samen aan de slag?

Neem dan contact met mij op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Het lijkt me leuk om je te ontmoeten!

Studio Viridi | duurzaam interieur | duurzaam interieuradvies