Reviews


We vonden het lastig om eenheid, sfeer en kleur te creëren in ons nieuwe huis. In het interieuradviesgesprek kon Tessa als sparringpartner al onze vragen beantwoorden. Door samen alles door te lopen en met gebruik van staaltjes hebben we een goed idee gekregen hoe wij sfeer en eenheid kunnen creëren in onze woning. Tessa dacht fijn mee, had goede ideeën, luisterde goed en kwam met oplossingen die wij beide mooi vonden. Dus als je twijfelt over je interieur kun je zeker langs Studio Viridi gaan, want je komt er een stuk wijzer uit 🙂

Esmee & Jeroen, Gouda


Er zijn zoveel keuzes te maken wanneer je een huis koopt, daar raakte ik van in de stress. Bovendien kan mijn vriend heel slecht keuzes maken, wat het niet makkelijker maakt. Tessa heeft heel veel werk uit handen genomen, doordat ze een fantastisch plan heeft gemaakt. Ik vind het heel knap hoe ze een interieuradvies heeft kunnen maken dat zo goed bij ons past. Ik zie onze smaak, hoewel ik eerst zelf niet goed voor ogen had wat dat precies is, er helemaal in terug. Ook hebben we nu veel meer gedurfdere keuzes durven te maken. Ik heb het gevoel dat ik in een uniek huis woon!

Charlotte & Martin, Utrecht


Voorafgaand aan de verbouwing had ik advies nodig voor de indeling en verlichting. Ook wilde ik graag weten hoe ik een geheel van de inrichting kon maken. Ik vond het heel fijn om te kunnen sparren met Tessa over allerlei ideeën. De begeleiding was heel prettig en dat Tessa duurzaamheid hoog heeft staan was een dikke bonus! Ik heb leuke tips gekregen over duurzame merken en producten. 

Joke, Bleiswijk


Wij zijn heel blij met de inzet van Tessa bij de interieurkeuzes voor onze nieuwbouwwoning! Tessa komt met creatieve tips & ideeën en houd daarbij rekening met wat past bij de persoon. Als natuurliefhebbers hebben we ook verschillende nieuwe manieren geleerd om de natuur in huis te halen en gebruik te kunnen maken van duurzame materialen. 

Ankie & Maarten, Nijmegen

 


Ik ben zo blij dat het advies volledig op basis van mijn persoonlijke wensen is gemaakt! Het advies pakte de betreffende uitdagingen aan (hoe eenheid creëren in een lang en smal huis) en voorzag daarnaast in een upgrade met mooie materialen en kleuren. Maar bovenal is het een interieur geworden wat helemaal bij mij als persoon past!

Majoke, Utrecht


Mijn vriend en ik hebben niet helemaal dezelfde stijl en vonden het daarnaast lastig om een geheel te maken van wat we mooi vinden. De eerdere ontwerpen van Studio Viridi spraken ons aan en daarnaast vonden we het belangrijk om het interieur voor ons nieuwbouwhuis op een duurzame manier aan te pakken. Tessa heeft een mooie mix gemaakt tussen de stijl van mijn vriend en mij. Daarnaast gaf ze verschillende opties, maar stond ze er ook voor open als we zaken anders wilden zien. Door Tessa van Studio Viridi hebben we gewaagdere keuzes durven maken dan dat we anders zouden doen en hebben we toffe onderdelen in onze inrichting waar we anders nooit aan gedacht zouden hebben. Daarnaast is Tessa heel erg toegankelijk voor vragen en spar momentjes gedurende het gehele proces.

Anke & Carl, Eindhoven

 


Tessa heeft mij heel goed geholpen. Ze denkt goed mee, kent fijne leveranciers en maakt mooie combinaties met duurzame materialen. Ik zou haar aanraden aan iedereen die niet goed weet waar te starten en graag een mooi én duurzaam interieur wil!

Lianne, Utrecht

 

Tessa heeft ons geholpen met het creëren van eenheid. Het was een prettig gesprek. Tessa heeft een fijne open houding en we hebben leuke ideeën gekregen om mee aan de slag te gaan.

Jikke & Martin, Utrecht

 


Ik heb een nieuwbouwhuis gekocht en vond het moeilijk om samenhangende keuzes te maken.  Tessa heeft mij geholpen met de kaders en bijpassende vervolgkeuzes. Het is fijn dat ze zelf in een nieuwbouwhuis woont, waardoor ze goed kan invoelen wat er allemaal op je af komt. Ik zou Studio Viridi zeker adviseren als je hulp nodig hebt bij je inrichting.

Floor, Gouda

 

Wij kwamen bij Tessa terecht omdat we een nieuwbouwwoning kochten in de buurt. Zij heeft ons goed geholpen om een warme sfeer te creëren. Zelf vonden wij het lastig om onze smaken te combineren en om voort te borduren op de groene keuken die we hadden gekozen, maar dat is haar goed gelukt. Ook kwam ze met verfrissende en originele ideeën waar we zelf niet op gekomen waren. Voor ons gewaagde kleuren, die we onverwachts mooi vonden. Goede prijs-kwaliteitverhouding en fijn contact!
 

Claire & Stefan, Gouda

Studio Viridi | duurzaam interieur | duurzaam interieuradvies