duurzame interieurstylist

Over mij

Hi! Mijn naam is Tessa. Ik ben opgegroeid in Groningen en woon nu in Gouda, samen met mijn vriend en onze zoon en dochter (een tweeling). Naast alles wat met interieur te maken heeft, word ik blij van reizen, terrasjes pakken en veel bloemen in huis.ย 

Na vele verhuizingen, weet ik hoe onrustig het voelt om in een huis te wonen waar het interieur geen goede afspiegeling is van wie jij bent en wat jij mooi en belangrijk vindt. Ik heb geleerd hoe je die balans wรฉl in je interieur kunt aanbrengen.

Na een studie aan de Interieuracademie – en een eigen zoektocht naar duurzame materialen, stoffen en producten – ben ik begonnen als duurzame interieurstylist. Het is mijn missie om jou ook te helpen aan een warm, persoonlijk en rustgevend interieur. ย 

"100% duurzaamheid is niet iets waar ik naar streef, bewuste keuzes maken wel."

Samen met mijn vriend woon ik een zelfvoorzienend nieuwbouwhuis. Voor de inrichting van ons huis begon ik mij destijds af te vragen hoe wij bepaalde keuzes konden maken met een zo laag mogelijke milieu-impact. Gelukkig bleek dit niet zo moeilijk en zelfs heel erg leuk te zijn! Er zijn zoveel mooie en eerlijke producten te vinden.

Mijn passie voor en kennis van interieur, mijn liefde voor de natuur en het bezig zijn met duurzaamheid hebben elkaar gevonden in Studio Viridi!

100% duurzaamheid is niet iets waar ik naar streef, maar het maken van bewuste keuzes wel.

Ik geloof dat dat niet alleen beter is voor de aarde, maar ook voor jezelf. Want met bewuste keuzes die goed bij je passen voorkom je miskopen en een ontevreden gevoel.

Ik geloof echt in de kracht van een persoonlijk en gebalanceerd interieur. Daar wil ik jou ook graag aan helpen.

Ben jij dus op zoek naar een duurzame interieurstylist? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking of vraag direct een offerte aan.

En wie ben jij?

Ik ben benieuwd wie jij bent en het lijkt me leuk om je te leren kennen. Zodat ik een interieur kan ontwerpen dat goed bij jou past.ย 

Tessa – duurzame interieurstylist

duurzame interieurstylist
Studio Viridi | duurzaam interieur | duurzaam interieuradvies