INTERIEUR UPGRADE

Ben je niet helemaal tevreden met je interieur en wil je graag meer warmte en sfeer? Kunnen jouw witte muren wel wat kleur gebruiken? Met dit pakket krijgt jouw interieur een flinke upgrade! Dit kunnen andere muurkleuren zijn, maar ook meubels, behang, raambekleding en accessoires. Ik kijk wat er nodig is, kom met creatieve ideeën en zorg voor sfeer, eenheid en balans.

lampen-van-natuurlijke-materialen
interieuradvies

Wat zit er in dit pakket?

Werkwijze

01

Ter voorbereiding stuur ik een uitgebreide vragenlijst naar je toe. Deze vul je in en stuur je samen met zoveel mogelijk foto’s van je interieur naar mij op. Mocht je het leuk vinden om een moodboard te maken (op bijvoorbeeld Pinterest), dan ontvang ik die ook graag.

02

Ik kom bij jou thuis en neem allerlei stalen van kleuren en materialen mee. We kijken samen naar mooie combinaties en ik geef wat eerste ideeën waarmee je meer sfeer in het interieur kunt aanbrengen. Dit bespreken we samen. Na dit bezoek heb ik een goed beeld van jullie stijl, wensen en vraagstukken.

03

Na het bezoek werk ik een definitief advies uit bestaande uit een moodboard, indelingsadvies en advies voor alle aanpassingen in kleuren, meubels en accessoires. Dit plan nemen we samen door en bevat alle informatie om zelf aan de slag te gaan. Van kleurcodes tot verkoopadressen en shoplists.

€995.- incl. BTW

Gebaseerd op één verdieping

Kosten per extra ruimte: €395.- 

Wat klanten zeggen

Veelgestelde vragen

Zeker! Dit pakket voor een interieur upgrade is aan te passen, zodat het goed aansluit bij jouw interieurvraag. Samen kijken we wat ik precies voor je kan betekenen en maak ik een offerte op maat.

Nee, dat hoeft niet. Duurzaam inrichten betekent heel bewust producten aanschaffen, persoonlijke spullen opknappen en gebruikmaken van wat er al is, bijvoorbeeld via Marktplaats. Goed nadenken over wat je aanschaft zorgt ervoor dat je blijer bent met je aankopen en minder snel producten zult willen vervangen. Je blijft dus niet aan het kopen.

Duurzame en natuurlijke producten en materialen zijn wel vaak eerlijke producten, wat betekent dat je iets meer betaalt dan massaproducten waarbij die prijs betaald wordt door arbeiders met een laag loon of de natuur extra schade oploopt.

Door deze twee dingen tegen elkaar af te zetten, ben ik ervan overtuigd dat een duurzaam interieur niet duurder hoeft te zijn! Mocht je hier meer over willen lezen, ik heb er ook een blog over geschreven.

  • Een advies aan huis kan binnen 3 weken plaatsvinen.
  • Een intake voor een interieur-upgrade of een compleet ontwerp kan meestal binnen 2-3 weken worden gepland. Het ontwerpproces duurt bij een interieur-upgrade ongeveer 2-4 weken en bij een compleet ontwerp ongeveer 6-8 weken. Dit is een richtlijn, we stemmen dit verder samen af!
  • Na het advies aan huis stuur ik de factuur mee met het verslag van het advies.
  • Bij een interieur-upgrade en een compleet ontwerp vraag ik een aanbetaling van 25% na de intake. De rest van de factuur wordt na de oplevering van het plan verstuurd. Het is eventueel mogelijk om deze in meerdere termijnen te betalen.
duurzaam interieuradvies

Interesse?

Wil jij samen aan de slag ? Neem dan contact met mij op voor het inplannen van een intake. Het lijkt me leuk om je te ontmoeten!