Duurzaam interieur nieuwbouwhuis

Een interieur met grote gebaren, natuurlijke elementen en wereldse invloeden. Lievelingskleur van de bewoners: groen en blauw. Kleurrijke elementen gecombineerd met zachte muurtinten en organische vormen, zorgen in dit huis voor een warm, rustig en sfeervol geheel. 

Moodboard

Kleuren & materialenplan

Veel warme natuurlijke materialen (zoals hout, linnen & wol) gecombineerd met blauwe en groene tinten.

3D beelden

Voor de keuken is een parallelle opstelling gekozen. Op deze manier staat de keuken in verbinding met de woonkamer en kan het licht van de keukenramen goed de kamer invallen. De eettafel en banken zijn midden in de kamer geplaatst voor een ruimtelijk effect. Ook zijn op deze manier 2 gezellige eilanden gecreëerd: een zithoek en een eethoek. De gehele ruimte wordt goed benut met grote gebaren. Er is gekozen voor twee banken: één met zicht op de TV en één met zicht op de tuin. Zo staat de zithoek ook in verbinding met de tuin.

Foto’s van de realisatie

Heb jij een nieuwbouwhuis (gekocht) en wil je deze ook graag duurzaam inrichten? Het lijkt me leuk om je hierbij te helpen! Neem een kijkje bij mijn pakketten of neem meteen contact met mij op voor een kennismaking.

Studio Viridi | duurzaam interieur | duurzaam interieuradvies